fbpx
Laila Versemann

fotograf i holbæk

den moderne kvindes portræt- og boudoirfotograf

Jeg er Laila Versemann. Jeg er portrætfotograf og boudoirfotograf med base i Holbæk, hvorfra jeg fotograferer i studie eller på lokation over hele Danmark.

Jeg fotograferer den moderne kvinde, der VED, at det er vigtigt at have gode billeder af sig selv. Hun vil se SIG SELV i de nøje udvalgte billeder, så hun er sikker på, at have et fantastisk minde resten af livet. Hun kan være klar til en feminin session som kan være boudoir og/eller beauty, fordi hun vil FINDE sig selv, eller fordi hun allerede kender sig selv godt nok til at hun VED, hun er DET værd. Den moderne kvinde vil se en session med en kvindelig boudoirfotograf / portrætfotograf som en gave til sig selv.

Beauty-/ Boudoir fotografering handler om DIG. Det er en session, DU skal have det godt med, og hvor billederne laves for DIN skyld!

Tak for at bruge lidt af din tid på at kigge dig omkring i min verden af smukke kvinder. Nogle af dem har modigt stillet deres boudoirbilleder til rådighed for dine øjne. Netop for at vise DIG, at du også har den helt rigtige krop og udseende til at få lavet smukke billeder.

Kvinderne i galleriet på kvindefotografen.dk er hverdagskvinder. IKKE modeller! Det er mødre, bedstemødre, hustruer, karrierekvinder, bartendere, studerende, bankfolk og barnepiger. Det er de kvinder, du vil kunne stå side om side med på jobbet, til møder, i butikkerne, træningscentret eller til forældrearrangementerne i børnenes skole.

Oplevelsene hos mig som DIN udvalgte boudoirfotograf eller portrætfotograf er IKKE en forvandling med masser af makeup og andet. Her handler det om at se ud som DIG SELV, og samtidig FØLE dig som en model, mens jeg guider dig foran kameraet. Det gælder om at finde den indre transformation, og lade den stråle igennem. Det drejer sig om at anerkende din skønhed og se vildt godt ud imens.

Den feminine form er et kunstværk – uanset størrelse og format. Vi er alle smukke og unikke – lige præcis i dette øjeblik, som du er NU! Ikke om 15 kilo eller for 10 år siden – LIGE NU!

Jeg tror på, at jeg kan hjælpe med at booste selvværdet og lave smukke billeder til kvinder. Ikke af kvinder til andre – og jeg er sikker på, du har fundet mig af en grund.

Jeg har også hjemmesiden lailaversemann.com, hvor der findes andre typer fotografering. Kvindefotografen.dk sorterer al støjen fra og koncentrerer sig om DIG og DIT ønske om smukke billeder.

TAK for at du hjælper mig med at have mit drømmejob!