fbpx

Ofte stillede spørgsmål

Kvinderne på websites ligner alle modeller. Jeg er ikke “modelmateriale” – kan jeg få flotte billeder?

Stor tak for din kommentar. Det er en dejlig kompliment til både mig og kvinderne, for det er ikke modeller. Disse kvinder er også startet med at kigge på andre af mine billeder, og tænkt samme tanker “hmm, jeg ved godt, mine billeder ikke bliver lige så flotte, men hvor god kan hun mon gøre mig?”
Svaret er: Som en model. Jeg kender kvinder, og jeg kan posere dem, så de viser det bedste frem. Jeg kender mit udstyr, og bruger det, så det understreger alt det flatterende, der skal vises. DU behøver ikke at vide, hvad du skal gøre, inden du kommer. Jeg skal nok guide dig hele vejen – du skal bare møde op og have tillid til mig.

Hvor lang tid før session skal jeg booke?

For at være på den sikre side, anbefaler jeg, at du har din session op til to måneder før du skal bruge dine billeder. Da jeg er en én-kvindes virksomhed, bliver jeg på udvalgte tidspunkter hurtigt booket op. På hverdage, er det en god idé at kigge en halvanden måned ud i fremtiden for din session. Fredage bliver oftest booket hurtigt. Så har du allerede besluttet dig, er det bare at trykke på den session, du ønsker, og booke tiden, der passer dig bedst. Efter din fotosession går der ca. 2 uger inden gennemsyn af billederne, og derefter går der 3-6 uger før dine valgte produkter er klar.

Hvad indeholder en session, og hvor meget skal jeg forvente at bruge ekstra?

Den mindste Feminin Basic/Boost session inkluderer fra 1 times fotosessionen med Laila, efterfølgende let retouch af billederne, samt personlig gennemsyn af billederne i studiet. Her vælger du efterfølgende de billeder, du ønsker printet som fine-art eller til album. Prislisten, du ser på hjemmesiden, er den gældende.

Der vil være mulighed for at forlænge din session ved booking til reducerede priser.

Den mellemste Feminin Drøm session inkluderer 2 timer fotosession med Laila, efterfølgende let retouch af billederne, 1 times personlig gennemsyn af billederne i studiet. Det inkluderer også et flot stof album med op til 20 billeder samt de udvalgte albumbilleder i web opløsning.

Den største Feminin Fantasi session inkluderer let makeup, 2 timer fotosession med Laila, efterfølgende let retouch af billederne, 1 times personlig gennemsyn af billederne i studiet. Det inkluderer også et luksuriøst fine-art album med op til 35 flotte billeder, et display til natbordet med 2 smukke billeder, et fine-art væg-portræt 40×60 i high-end style samt alle billeder fra galleriet i webopløsning med diskret logo på en usb-stick.

For alle sessions gælder det, at der også kan købes fine art print af udvalgte billeder.

Hvor meget “photoshopper” du mig?

Det er altid et ømtåleligt emne, for alle er forskellige. Jeg vil altid gøre din hud pæn, hvis der er bumser eller små kradsmærker, der forsvinder over kortere tid, skygger/mørke rander under øjnene bliver lysnet.

Er der eksisterende ar, synes jeg personligt, at de skal blive, men du kan bestille ekstra redigering og få dem fjernet bedst muligt. Mit udgangspunkt er altid, at er de der, bliver de der.

Form og figur arbejdes der strategisk med i poseringerne, og der gør jeg det ret godt. 

Mange kvinder spørger til fjernelse af strækmærker. Selvom jeg ser dine strækmærker som en del af din historie, deler vi måske ikke den opfattelse. Der sker altid en let udglatning, når jeg arbejder med huden, men husk at gøre opmærksom på det til din fotosession, hvis du mener, der skal gøres mere. Du kan også her bestille ekstra redigering. Det jeg koncentrerer mig om, er at styre farver, kontrast, skarphed og din hud fremfor at ændre på dig og din krop.

Hvornår og hvordan vælger jeg mine favoritbilleder fra sessionen?

Jeg tilbyder personlig gennemsyn af dine billeder. Det vil sige, et par uger efter din session kommer du på besøg endnu en gang i studiet, hvor du præsenteres for dine billeder.

Der er flere grunde til at det gøres på denne måde: Først fordi det er nemt og bekvemt for dig, at jeg sidder ved siden af dig, og vi kan tale om størrelser, beskæringer og sammen udvælge de allerbedste imellem de mange gode billeder af dig.

For det andet er det på grund af sikkerhed. Der findes mange gode systemer til online gallerier, og jeg bruger også et godt et til andre formål. Kvindelige portrætter og især boudoir billeder er sensible billeder, som jeg ikke synes fortjener at havne forkert ved uheldig hacking. Jeg værner meget om dit privatliv her, så den eneste måde, du kan se dine billeder hos mig, er ved et personligt gennemsyn.

På hvilke dage kan jeg blive fotograferet?

Jeg tilbyder fotosessions onsdage, torsdage samt fredage med start mellem kl. 9.30 og 11. Vælger du Drøm eller Fantasi session, tilbyder jeg kun én session pr. dag for at du kan få den bedste service. Selvom det er sjovt, er det også hårdt arbejde, og jeg vil jo yde mit bedste for dig.

Kan jeg have nogen med til min fotosession?

En gang imellem er det rart at have en god veninde med til at berolige dig og hjælpe dig med at komme afsted. Hun er velkommen, sålænge hun ikke bryder ind i sessionen for at rette tøj, hår eller din posering. Det skal jeg nok tage mig af undervejs 🙂 Der er kun mulighed for at have én veninde med.

Hvorfor ikke gøre det endnu bedre?
Din veninde kan booke en tid i forlængelse af din, og så kan I begge få en fantastisk oplevelse? Hvis det ønskes, skal du lige kontakte mig for at tjekke, om det er muligt på den ønskede dag.

Hvis du har en kæreste eller mand med, har de ikke adgang, mens vi fotograferer, medmindre det er gravidbilleder. Så er han selvfølgelig velkommen, når der skal laves par-billeder.

Vil du vise mine billeder på din hjemmeside/blog/sociale medier?

Jeg vil ELSKE at få lov til at vise dine billeder frem, så andre kvinder også får lyst til smukke billeder af dem selv.

Dog forstår jeg det fuldt ud, hvis du eller din partner ikke føler jer klar til det. Det jeg siger er, at der vil ikke blive vist noget, du/I ikke har givet tilladelse til.

Jeg respekterer dit ønske om at være privat – uanset hvor meget eller lidt, det er. Som du kan se, er der nogle af mine kunder, der har givet mig tilladelse og tillid til at vise billeder her på siden og på sociale medier.

Nogen kun uden ansigt og andre er ok med at vise ansigt. Andre har givet mig tilladelse til at vise et mere lukket galleri, som kun bliver vist ved personligt møde.

Nogle kvinder har givet mig tilladelse til at vise de billeder, de har valgt, sålænge det er efter en bestemt dato, hvis der er gaver imellem bestillingen.

Som du kan se, vælger du i hvilken grad, der må vises noget, og du er altid velkommen til at spørge mere til det, hvis jeg ikke har svaret på det hele her.

Er der spørgsmål, du ikke fik svar på?

9 + 7 =